Beoordelingen

9.0/10
Gratis verzending*
Veilige betaalomgeving
30 dagen bedenktijd
Inklappen
Terug naar
Voorbeelden van echte design vloerkleden

Voorbeelden van echte design vloerkleden

Om geïnspireerd te blijven, en om constant op de hoogte te zijn van de mooiste kleden die er te vinden zijn, delen we ons onderzoek graag met jou. We zijn de afgelopen tijd op zoek geweest naar afbeeldingen waar vloerkleden werkelijk perfect tot hun recht komen. We geven je daarom graag een aantal voorbeelden van echte design vloerkleden.

Een modern vloerkleed uitkiezen

Het wordt er tegenwoordig steeds moeilijker op om een geschikt vloerkleed uit te kiezen, zo zullen sommige mensen denken. Er zijn zoveel varianten en verschillende mogelijkheden dat je bijna door de bomen het bos niet meer kan zien. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit hoogpolige en laagpolige kleden voor vloeren. Daarnaast is er ook hoop het gebied van kleur volop keuze, je kunt vrijwel alle kleuren van de regenboog kiezen en er zijn ook nog enkele kleden beschikbaar die meerdere kleuren bevatten. Voor een modern interieur wordt meestal aangeraden om zoveel mogelijk het contrast op te zoeken. Heb je een licht interieur, kies dan voor een donker vloerkleed en vice versa.

Voorbeelden van mooie interieurs met vloerkleden

Modern vloerkleed voor kantoorruimte

Een modern kantoor mist vaak een stukje gezelligheid maar dat is hierbij zeker niet het geval. Hoewel het er strak uit ziet, brengt het vloerkleed toch gezelligheid in het kantoor.

Gekleurde vloerkleden voor alle leden van de familie

Om iedereen in huis tevreden te stellen, kan het soms verstandig zijn om te kiezen voor een traditioneel vloerkleed of tapijt dat voorzien is van meerdere kleuren.

Rustige vloerkleden voor een industrieel interieur

Industriële interieurs blinken vaak uit in minimalistisch zijn, er wordt niet al te veel contrast gebruikt maar het straalt toch een mooi geheel uit.

Warm vloerkleed in de slaapkamer

Het is toch heerlijk, als je ‘s ochtends uit bed stapt belandt je niet gelijk met je voeten op een koude vloer maar op een warm en donzig vloerkleed.

Heerlijk ontspannen op je eigen vloerkleed

Ook voor de ruimte waarin je graag wilt ontspannen mag een vloerkleed natuurlijk niet ontbreken. In combinatie met de traditionele meubelstukken ziet dit vintage vloerkleed er prachtig uit. Altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vloerkleden? Houd deze blog regelmatig in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 class=