Beoordelingen

9.0/10
Gratis verzending*
Veilige betaalomgeving
30 dagen bedenktijd
Inklappen
Terug naar

Jongens vloerkleed

Jouw zoon is uniek. Een jongen om trots op te zijn. Daarom wil je hem een fijne slaapkamer geven. Een jongenskamer is een super belangrijke plek in de jeugd van ieder kind. En in een jongenskamer hoort natuurlijk een jongens vloerkleed.

1-24 van 270 resultaten weergegeven
Sorteren op
Meest populaire
Nieuwste
Laagste prijs (m²)
Hoogste prijs (m²)
Maat Kleur
SALE -15%
Maat
Maat
60,00 34,90
Bijna uitverkocht
Maat
Maat Kleur
SALE -15%
Maat
Maat
Maat Kleur
35,00 19,90
Bijna uitverkocht
Maat Kleur
SALE -25%
59,90 43,90
Hardloper
(3)
Maat
Maat Kleur
Maat
SALE -25%
59,90 43,90
Hardloper
(1)
Maat
SALE -30%
49,90 32,90
Voorradig
(4)
Maat
Maat Kleur
40,00 24,90
Bijna uitverkocht
(1)
Maat Kleur
Maat
Uitverkocht
Maat Kleur
Maat Kleur
Maat Kleur
Maat Kleur
Maat Kleur
Maat
Maat
1-24 van 270 resultaten weergegeven

Jongens vloerkleed; voetballiefhebber tot boekenwurm

Een jongens vloerkleed is niet altijd makkelijk te kiezen. De ene jongen houdt van voetbal, een ander duikt liever in de boeken. Geen jongetje is gelijk en daarom hebben wij een lekkere grote selectie aan jongens vloerkleden voor je in de aanbieding.

Lekker potje voetballen

Laten we eens beginnen bij kleden waar elke jonge voetballiefhebber van uit zijn dak gaat. Zo is er een gaaf rond kleed in de vorm van een voetbal, of wat dacht je van een jongens vloerkleed in de vorm van een voetbalveld! Na een potje voetbal in de frisse buitenlucht is het heerlijk om op dit vloerkleed liggend uit te rusten en na te genieten van die goal die je maakte.

Dol op dieren

Niet elke jongen houdt van voetbal. Sommige kerels zijn dol op dieren! Voor hen hebben we een hele selectie dierenkleden op onze site staan. Denk bijvoorbeeld aan een leeuwenkleed, een beren vloerkleed of een tapijt vol (panda) beren! Wat is het favoriete dier van jouw zoon?

Voor de formule 1 coureurs in de dop

Jongens en auto’s. Ze lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Speciaal voor de racemonstertjes zijn er onze verkeers vloerkleden. Op zo’n kleed kan je zoon spelen met zijn eigen auto’s. Van belangrijke races om de wereldbeker, tot een ritje naar opa en oma in de favoriete speelgoedauto. Je kind kan er rijkelijk op los fantaseren.

Jongenskamer vloerkleed schoonhouden

Als jouw stoere vent vaak op zijn vloerkleed te vinden is, vind je het natuurlijk wel belangrijk om het kleed goed schoon te houden. Dat is gelukkig niet zo moeilijk. Verreweg de meeste jongens vloerkleden zijn laagpolige vloerkleden. Die hebben als voordeel dat ze makkelijk te stofzuigen zijn. Een keer per week stofzuigen is voldoende om een vloeerkleed voor de jongeskamer stofvrij te houden.

Behalve bovengenoemde vloerkleden zijn er nog veel meer jongens vloerkleden om uit te kiezen. Want elke jongen heeft een andere smaak. Kijk lekker rond op de site en bestel het kleed dat het beste bij jouw kind past. Binnen een paar dagen wordt het kleed bij je thuisbezorgd. Wat zal hij blij zijn! Om ervoor te zorgen dat het kleed niet over de grond schuift tijdens een stoeipartij is het slim voor een klein bedrag ook even een anti-slip vloerkleed aan je bestelling toe te voegen.