Beoordelingen

9.0/10
Gratis verzending*
Veilige betaalomgeving
30 dagen bedenktijd
Inklappen
Terug naar

Vloerkleed kat

Het is fijn om een vloerkleed te hebben, en het is nog fijner als dat vloerkleed er ook leuk uitziet. Zeker als het gaat om een vloerkleed voor de kinderkamer. En gezellig wordt het zeker met een vloerkleed kat.

Toont alle 11 resultaten
Sorteren op
Meest populaire
Nieuwste
Laagste prijs (m²)
Hoogste prijs (m²)
Maat
40,00 24,90
Bijna uitverkocht
Maat Kleur
Maat Kleur
Uitverkocht
65,00 35,90
Bijna uitverkocht
(1)
Maat
Uitverkocht
39,90 37,90
Bijna uitverkocht
Maat Kleur
Uitverkocht
109,90
Bijna uitverkocht
Maat
Uitverkocht
Maat Kleur
Maat Kleur
Uitverkocht
39,90 37,90
Bijna uitverkocht
Maat Kleur
Uitverkocht
39,90 37,90
Bijna uitverkocht
Maat Kleur
Uitverkocht
Maat Kleur
11 resultaten weergegeven

Vloerkleed poes; veilig slapen

Een vloerkleed poes is lekker om op te liggen, te zitten, te stoeien of om je blote voeten op te zetten als je ‘s ochtends net je bed uit komt. Met een vloerkleed kat heb je niet alleen die handige voordelen, maar het ziet er ook nog eens super gezellig uit. Het slaap toch een stuk lekkerder als je weet dat er een lieve kat de wacht houdt bij je bed, het blijven nachtdieren.

Kattenvloerkleed in de slaapkamer of de speelhoek

Maar de slaapkamer is natuurlijk niet de enige plek waar een kattenvloerkleed goed neergelegd kan worden. Steeds meer mensen maken in hun woonkamer een speciale speelhoek voor de kinderen. Zo kun je jouw kleine goed in de gaten houden zonder het spel van je kind te hoeven onderbreken. Een vloerkleed kat is de perfecte afbakening van het speelveld. Wat trouwens ook leuke kleden zijn om in zo’n speelhoek neer te leggen zijn onze speelkleden. Van hinkelblokken tot verkeerskleden, ze zorgen allemaal voor leuk vermaak van jouw zoon of dochter.

Een vloerkleed kat voor elke schat

Er zijn verschillende vloerkleden met verschillende katten en poezen erop in onze selectie kattenkleden te vinden. Er zijn kleden met zoete roze kleuren, maar ook vloerkleden met trendy kleuren zoals okergeel. Het maakt dus niet uit of je een jongens- of een meisjeskamer gaat inrichten met een vloerkleed kat, want voor elke schat is er wel een geschikt kleed te vinden. Om te voorkomen dat je kind niet uitglijdt over het vloerkleed dat schuift over de gladde ondergrond kun je voor weinig geld een anti-slip onderkleed toevoegen aan je bestelling.

Is je kind geen kattenliefhebber, maar is het wel dol op andere dieren? Neem dan eens een kijkje tussen al onze andere dierenvloerkleden. We hebben er een heleboel speciaal voor op de babykamer, kinderkamer en zelfs voor op de tienerkamer. En als een kat of poes iets stoerder moet, dan is er altijd nog een leeuwenvloerkleed om aan te schaffen.