Beoordelingen

9.0/10
Gratis verzending*
Veilige betaalomgeving
30 dagen bedenktijd
Inklappen
Terug naar

Tapijtreiniger

Door geregeld te stofzuigen of je kleed af en toe eens flink uit te kloppen kun je je kleed al goed onderhouden. Maar er zijn van die momenten dat er net even wat meer nodig is. Dan komt tapijtreiniger goed van pas.

Toont alle 3 resultaten
Sorteren op
Meest populaire
Nieuwste
Laagste prijs (m²)
Hoogste prijs (m²)
29,90
Voorradig
(28)
Maat
Maat
19,90
Voorradig
(44)
Maat
3 resultaten weergegeven

Vlek op vloerkleed? Grootmoeder’s tips niet altijd het beste

Rode wijn over je kleed? Zout erover, laten intrekken en opdeppen! Nee, een scheut witte wijn is beter! Iedereen kent ze wel, alle tips om vlekken uit je vloerkleed te halen. Maar zullen we je wat verklappen? Meestal werken ze niet heel goed. En dan is het best fijn als je wat tapijtreiniger in huis hebt dat er wél voor zorgt dat die nare vlekken verdwijnen.

Als er een glas rode wijn wordt omgestoten, je kat de kattenbak niet op tijd heeft weten te vinden of er tijdens het ‘bord op schoot’ moment een stuk lasagne van je bord afvliegt kun je met huismiddelen in de weer gaan. Soms helpen ze inderdaad, maar meestal zorg je ervoor dat de vlek niet helemaal verdwijnt of juist zelfs groter maakt. Bovendien is de kans groot dat de vezels van je geliefde vloerkleed flink beschadigd.

Veel beter is het om een tapijtreiniger te gebruiken. Of je nu een hoogpolig vloerkleed hebt, of een laagpolige variant, met een tapijtreiniger maak je jouw kleed op professionele wijze grondig schoon, zonder dat je de vezels beschadigd.

Een fris en schoon tapijt dankzij tapijtreiniger

Tapijtreiniger hoef je trouwens niet alleen maar te gebruiken in geval van nood. Je kunt je tapijt er ook een flinke opfrisser mee geven. Zeker als een kleed ‘in de loop’ ligt kan er in de loop der tijd een doffig laagje op onstaan. Klein vuil dat zich in de vezels heeft genesteld en met een stofzuiger niet zomaar op te zuigen is.

Door je vloerkleed eens in de zoveel tijd even te behandelen met onze tapijtreiniger haal je ook die allerkleinste vuildeeltjes uit je vloerkleed en oogt en ruikt het tapijt weer lekker fris.