Beoordelingen

9.0/10
Gratis verzending*
Veilige betaalomgeving
30 dagen bedenktijd
Inklappen
Terug naar
De populairste vloerkleden

De populairste vloerkleden op een rijtje

Het nieuwe jaar komt er weer aan en dat is altijd een mooi moment om de balans op te maken. Want, wat waren de populairste vloerkleden van dit jaar? We kijken vooral naar de vragen die wij krijgen over kleden en de vloerkleden die er besteld worden. Hieruit kunnen we de onderstaande conclusies trekken.

 class=

Oosterse vloerkleden zijn nog altijd verrassend populair

Je zou misschien verwachten dat een Oosters tapijt een product uit het verleden is. Deze tapijten kennen we vooral van Disney-films zoals Aladin. Hoewel je niet echt kunt vliegen op oosterse vloerkleden is het natuurlijk wel een prachtige aanvulling voor je interieur. Zeker als je woning al enigszins is ingericht in een oosterse stijl, mag een bijpassend vloerkleed zeker niet ontbreken.

De vormen blijven veranderen

Als we kijken naar de verschillende type vloerkleden, dan valt ons op dat de vormen constant blijven veranderen. In 2018 waren rechthoekige vloerkleden nog het populairst onder onze klanten, dit jaar zijn ronde vloerkleden weer flink in opkomst. Hoe dat te verklaren valt, is lastig te zeggen. Zodra we eruit zijn, hoor je het!

Wat is populairder? Hoogpolig of laagpolig

De afgelopen jaren is de vraag naar laagpolige vloerkleden behoorlijk afgenomen. Laagpolig is in veel gevallen vervangen door bijvoorbeeld tapijten en andere voordelige oplossingen. Op dit moment bieden wij daarom voornamelijk de hoogpolige vloerkleden aan in ons assortiment. Het verschil zit in de dikte van de kleden: een hoogpolig vloerkleed is een stuk dikker. Dit is handig als je het kleed bijvoorbeeld gebruikt om het geluid van de vloer te verminderen. Ook is het een stuk warmer. Ideaal als je graag met blote voeten over de vloer heen loopt.

Meer vraag naar vintage vloerkleden

Vintage vloerkleden zijn de uitzondering op de regel wanneer we het hebben over laagpolige kleden. Elke maand komen er weer nieuwe designs binnen en Tapeso volgt de trends nauwlettend. Zo kun jij genieten van de meest uitgebreide selectie aan designs.

 class=

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *