Beoordelingen

9.0/10
Gratis verzending*
Veilige betaalomgeving
30 dagen bedenktijd
Inklappen
Terug naar
yvonne kwakkel

Een echte interieur freak: Yvonne Kwakkel

Ze noemt zichzelf een echte interieur freak: Yvonne kwakkel. En als er één ding is waar wij van houden, dan is het van mensen die freaken op mooie interieurs! We zijn nu al helemaal dol op deze interieurstyliste. Maar maakt ze het ook waar? 

Werp een blik op het Instagram account van Yvonne en je ziet dat deze dame weet waar ze mee bezig is als het om interieurstyling gaat. De ene inrichting op haar instafeed is nog mooier dan de andere! Kwakkel barst van de inspiratie en goede ideeën, en deelt dat graag met ons via haar eigen website, DIY video’s op YouTube en op Instagram waar ze inmiddels al door meer dan 115.000(!) mensen gevolgd wordt.

“Ik doe niet iets omdat het in is”

Kwakkel begon haar gave account naar aanleiding van een opmerking van een vriendin. Die zei dat het een goed idee zou zijn om foto’s van het interieur van Yvonne’s nieuwe huis via Instagram te delen, en zo geschiedde.  Het Instagram account werd een groot succes. Yvonne: “Dat was in eerste instantie zeker niet mijn doel, mijn doel was om mensen te inspireren. Maar het werden al snel heel veel mensen.”

Volgers blijken dol op de interieursmaak van Yvonne. Een ‘ikea look’ hoef je bij haar niet te verwachten, qua inrichting kiest ze vooral haar eigen pad. Zelf zegt ze daarover: “Ik doe niet iets omdat het in is, ik doe echt iets omdat het bij mij past.” De favoriete kleuren van de interieurstyliste zijn groen, roest, zwart/grijs. En dat zie je ook op haar instagramfoto’s, waar deze kleuren vaak terugkomen.

Interieurtrends voor de winter 2020/2021

“Ik heb begrepen dat de grijze betonlook weer terug komt, dit in combinatie met een speciale verftechniek. Komt dat mooi uit, want dit is iets wat ik al in de planning had voordat ik het had gehoord.” Vertelt Yvonne Kwakkel naar aanleiding van onze vraag over de interieurtrends van de winter van 20/21.  “Ik heb dit (de betonlook red.)  eerder gehad, en het blijft geweldig in combinatie met de industriële look. Je zult heel veel natuurlijke elementen terug gaan zien, zoals planten en droogbloemen.”

Een klein beetje beroemd

Zoeken naar inspiratie voor een nieuw interieur doet Yvonne Kwakkel niet. Of ze moet er toevallig iets langs zien komen op tv of op Instagram. Dat ze met haar interieur account zelf zoveel volgers zou krijgen op Instagram had ze nooit verwacht. Is ze dan nu beroemd? ‘ik heb wel eens dat iemand mij in een interieurwinkel aanspreekt. Niet altijd hoor.’

Op veel interieurfoto’s die we zien op de instagramfeed van de interieurstylistische, die overigens dol is op paardrijden, zien we vloerkleden liggen. Daar zijn we bij Tapeso natuurlijk heel blij mee, want wij vinden dat een mooi vloerkleed een interieur pas echt helemaal af maakt. Welk vloerkleed van Tapeso zou Yvonne Kwakkel aanraden? “De nieuwe jute ronde vloerkleden zijn echt heel erg tof, en passen in ieders interieur omdat ze in vele kleuren zijn.” Daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten. Je shopt de jute vloerkleden hier.