Vloerkleden in de winter

vloerkleden in de winter

Elk seizoen kent een inrichting in het huis. In de zomer maken we vaak gebruik van kleurige accessoires en in de winter wordt vaak het knusse idee weer tevoorschijn getoverd. De kaarsjes worden weer aangestoken en een vloerkleed in winterstijl past hier natuurlijk perfect bij. Hoogpolige vloerkleden worden in de winter veelvuldig gebruikt om de sfeer in huis te veranderen. Wij van Tapeso hebben een grote collectie van hoogpolig tapijt. Bekijk de collectie eens rustig en wie weet zit er wel een mooi kleed voor jou tussen.

hoogpolig vloerkleed geometrisch
Bekijk dit kleed

Hoogpolig vloerkleed op de proef

Een hoogpolig tapijt wordt vaak gebruikt om de inrichting warmte en gezelligheid te brengen. Veelal wordt er gebruik gemaakt van simpele effen kleuren zoals bijvoorbeeld grijs of bruin. Toch zijn er tegenwoordig vele design variaties. Deze kunnen variëren van geometrische patronen tot een kleurrijk gemêleerd patroon. Ben je er nog niet zeker van, dan kunt je er bij ons ook voor kiezen om het vloerkleed voor in de winter eerst eens <em>30 dagen uit te proberen</em>. Het kleed wordt bij thuis geleverd en zo kun je zelf wennen aan het idee van een hoogpolig vloerkleed. Als je  het toch niets vindt, dan kunt je het altijd weer retourneren.

brink & campman hoogpool
Bekijk dit kleed

Gratis Sample

Vele hoogpolige vloerkleden hebben een mogelijkheid voor een proefstukje, voornamelijk effen en gemêleerde hoogpolige kleden. Het is niet altijd even makkelijk om de juiste keuze te maken en samples kunnen hierbij een laagdrempelige stap zijn naar een perfect matchend karpet. Vergelijk de verschillende stoffen, kleuren en structuren met elkaar. De samples worden gratis verzonden of tegen een borg bij bijvoorbeeld hele prijzige karpetten van Brink & Campman. Dit zijn dan ook kleden welke vervaardigt worden uit de meest zuivere Nieuw Zeelandse scheerwol.

Bekijk dit kleed

Vloerkleden voor in de winter

Wil je ook in de winterse sferen komen, dan is een vloerkleed van Tapeso echt iets voor jou. Voor een kleine prijs heb je al een mooi tapijt in huis. Hoogpolige vloerkleden zijn niet langer meer gebonden aan simpele effen designs in standaardkleuren. Er zijn steeds meer moderne hoogpolige kleden met de meest uiteenlopende designs. Verschillende kleuren en maten zijn er voor het uitkiezen. Er is niet alleen keuze uit verschillende kleuren, maar ook zijn er diverse stoffen te vinden. Koop een mooi winterkleed of probeer het eens 30 dagen uit, wij zijn overtuigd dat een kwalitatief hoogwaardig kleed je kan overtuigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *