Gratis bezorging & retour
Veilig betalen, ook achteraf
30 dagen bedenktijd
Inklappen

De belangrijkste redenen om een vloerkleed te kopen

vloerkleed kopen belangrijkste redenen

Bekijk dit kleed

Steeds meer mensen willen een mooi vloerkleed in de woning, de ene omdat de ondergrond anders heel kaal lijkt en de ander wil het graag omdat het een stuk warmer aan de voeten voelt als je met blote voeten door de kamer loopt. Omdat er zoveel verschillende redenen zijn om een vloerkleed te kopen hebben we hieronder alles eens op een rijtje gezet en gaan we ook de voordelen uitlichten.

vloerkleed als opvulling

Bekijk dit kleed

De kale ondergrond in uw kamer opvullen

Het hele interieur is gereed maar toch bespeur je een bepaalde leegte, het is geen geheel. Het moment om alle losse interieurstukken te verbinden door middel van een vloerkleed. Mocht je dit gevoel kennen, dan is het advies om voor een groter vloerkleed te kiezen en deze onder het meubilair te plaatsen. Dit heeft meer effect dan het plaatsen van een kleed voor de bank of fauteuils.

De ondergrond beschermen tegen krassen en deuken

Het mag geen verrassing zijn dat een vloerkleed ook kan helpen om krassen en deuken in de vloer te voorkomen. Als je bijvoorbeeld hebt geïnvesteerd in een dure gietvloer dan kun je een stukje extra bescherming wel gebruiken. En om geheel zeker van je zaak te zijn ook nog een premium onderkleed.

Geluiddempend en isolerend

Een extra laag op de ondergrond kan er ook voor zorgen dat geluid minder doorklinkt in de vloer. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld in een flat woont of als je andere mensen boven of onder je hebt wonen. Daarnaast kan het ook een isolerende werking hebben, waardoor de warmte beter behouden blijft in jouw woning.

Bekijk dit kleed

Lekker met blote voeten door jouw huis lopen

Als je graag op blote voeten door de woning loopt of voor de tv zit dan kan het zeer fijn zijn om een warm vloerkleed onder jouw voeten te hebben.

Bekijk dit kleed

Jouw kamer een warme en sfeervolle uitstraling geven

De vrolijke of sfeervolle kleuren van een vloerkleed kunnen dit hele gevoel meegeven aan het interieur, de vloer wordt meer dan eens de basis van een inrichting genoemd.

Ideaal voor kleine kinderen

Een vloerkleed is ook ideaal als kleine kinderen spelen op de vloer, zeker als een kind valt kan het een stuk zachter zijn met een vloerkleed. Het is ook leuk om in de kinderkamer een vloerkleed te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *