Trendsetters! Louis de Poortere vloerkleden

trendsetters louis de poortere vloerkleden

Bekijk deze trendsetter

Door een nieuw vloerkleed aan te schaffen, kun je jouw interieur een hele andere uitstraling geven. Ben je op zoek naar een nieuw vloerkleed en wil je een trendy en uniek kleed aanschaffen? Dan zijn de vloerkleden van Louis de Poortere zeker iets voor jou. Meer over deze vloerkleden, lees je op deze pagina.

Louis de Poortere: een korte kennismaking

Louis de Poortere is een Belgisch producent van vloerkleden, die al sinds het jaar 1929 actief is. Het bedrijf is een grootmacht binnen het ontwerp en de productie van vloerkleden en maakt betaalbare, luxe en zeer hoogwaardige kwaliteit kleden. Het assortiment vloerkleden van Louis de Poortere is erg groot en divers, maar bestaat voornamelijk uit vloerkleden met een vintage look. Op dit gebied is het Belgische bedrijf echt een trendsetter, aangezien Louis de Poortere een van de eerste merken was die vintage vloerkleden produceerde, verkocht en echt groot maakte.

louis de poortere kennismaking
Unieke designs, bekijk de Bruges Blue in zachte blauwtinten

Louis de Poortere vloerkleden: vloerkleden met unieke dessins

Louis de Poortere vloerkleden zijn eenvoudig te herkennen. Dit komt door de unieke uitstraling van de vloerkleden, met antieke ontwerpen, delicate bloemmotieven of geometrische elementen. De vloerkleden hebben geen saaie motieven en onopvallende kleuren, maar hebben altijd een mooi design met meerdere opvallende kleuren die goed met elkaar combineren.

De Belgische producent van vloerkleden heeft het vintage vloerkleed echt op de kaart gezet. Tot enkele jaren geleden wilde iedereen gloednieuwe vloerkleden aanschaffen, maar door de unieke vintage dessins van de Louis de Poortere vloerkleden is het vintage vloerkleed nu helemaal in. Je kan het Belgische merk dus zeker een trendsetter noemen.

kwaliteit van louis de poortere kleden
Een close up van Louis de Poortere, Mad Men columbus gold

De kwaliteit van Louis de Poortere vloerkleden

De vloerkleden van Louis de Poortere worden gemaakt in een sterke Kelim structuur. Hierbij maakt het bedrijf vaak gebruik van zuivere scheerwol en een beetje katoen, twee materialen die er samen voor zorgen dat de vloerkleden er prachtig uit zien en bovendien erg stevig zijn. De weeftechniek is ook iets wat ze onderscheidt van een standaard vintage kleedje, zoals zichtbaar op de bovenstaande afbeelding. Schaf je een vloerkleed van Louis de Poortere aan, dan weet je zeker dat dit kleed er prachtig uit ziet. Verder hebben de vloerkleden niet alleen een luxe uitstraling, maar door het hoogwaardige materiaal ook een zeer lange levensduur. Koop je een vloerkleed van dit merk, dan weet je zeker dat je hier vele jaren plezier van hebt. Zelfs als je veel over het vloerkleed heen loopt, ziet het vloerkleed er vele jaren prachtig uit.

Een Louis de Poortere vloerkleed kopen

Louis de Poortere heeft een grote collectie (vintage) vloerkleden. Door de vele vloerkleden van deze trendsetter te bekijken, vindt je vanzelf een vloerkleed dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Door dit vloerkleed in jouw woning te leggen, geef je jouw interieur een hele nieuwe uitstraling. De kleden zijn zeker niet goedkoop, maar de kwaliteit die het merk bestempeld is legendarisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *