Interieurarchitecten

Bent u interieurarchitect? Wij staan u graag met raad en daad bij. We bieden een ruim assortiment aan kleuren en stijlen vloerkleden. Hierdoor vindt u altijd het juiste vloerkleed voor uw klant. Wanneer u meerdere kleden bij ons inkoopt zijn er gereduceerde tarieven mogelijk. We maken in dat geval graag een offerte op maat. Het juiste kleed niet gevonden? We helpen u graag met zoeken van een passend kleed via ons uitgebreide netwerk van leveranciers. Ook wanneer u meubelen, kamerbreed tapijt, of vinyl zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op!

Bulkbestellingen

Wanneer u grotere aantallen vloerkleden afneemt kunnen wij u interessante kortingen bieden. Dit kan interessant zijn voor u als winkelier of zakelijke klant, maar ook bij grotere bestellingen als particulier.

Projectinrichting

Een vloerkleed nodig voor uw kantoor, ontvangstruimte, sanitaire ruimte, of horecagelegenheid? Bij Tapeso vindt u altijd het juiste vloerkleed. Wij helpen u graag bij het zoeken naar het juiste vloerkleed dat precies past bij uw wensen.

Ook voor de horeca bieden we een passend assortiment aan producten. We denken graag met u mee voor de beste oplossingen in uw zaak. Hierbij letten we niet alleen op uitstraling van de producten, maar ook op hygiënische aspecten. Een vloerkleed moet er natuurlijk niet alleen mooi uit zien, maar moet ook eenvoudig schoon te maken zijn. Hierin bieden wij een ruime keuze.

Kamerbreed tapijt

Via onze leveranciers leveren wij ook kamerbreed tapijt. Er zijn veel mogelijkheden voor woningen, maar ook voor kantoren. We bieden een ruim assortiment aan kamerbreed tapijt en projecttapijt maar ook vinyl en projectvinyl. Het product op locatie leggen behoort ook tot de mogelijkheden.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.