Hoe lang kan ik retourneren?

Heeft u een vloerkleed besteld, maar is het toch niet helemaal wat u ervan had verwacht? Dan mag u het binnen 30 dagen gratis retourneren. Nadat wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten voor de heen- en terugzending naar u terug. U mag het kleed natuurlijk uit de verpakking halen om het thuis rustig te kunnen bekijken. Het is wel van belang dat het kleed in nieuwstaat naar ons wordt teruggestuurd. Het mag dus geen vlekken bevatten of vies zijn. Het kleed dient volledig ingepakt te worden teruggestuurd, zodat het niet tijdens het transport naar ons vuil wordt.

Hoe werkt retourneren?

1: neem contact met ons op onder vermelding van het ordernummer.

2: U ontvangt van ons een retourzegel die u op het vloerkleed kunt bevestigen.

3: Pakt u het kleed alstublieft goed in? Het is erg belangrijk dat ook de randen goed zijn verpakt, zodat het kleed niet kan beschadigen of vuil worden tijden het retourtransport.

4: Het kleed mag worden afgegeven bij een van de retourpunten die wij aan u doorgeven. Mocht u niet de juiste vervoersmiddelen hebben om een groot vloerkleed naar een retourpunt te brengen dan is dit geen probleem. Wij kijken dan samen met u naar een passende mogelijkheid voor u.

5: Zodra we het kleed in goede staat hebben ontvangen krijgt u per ommegaande het geld teruggestort.