Wat mag ik verwachten van de garantie?

U mag verwachten dat wij u een deugdelijk product leveren. De wettelijke garantie verschilt per product. Zo mag u van een vloerkleed van €500 natuurlijk verwachten dat het langer meegaat dan een vloerkleed dat €25 kost. Bij duurdere kleden is er bovenop de wettelijke garantietermijn vaak ook nog een fabrieksgarantie van de producent zelf.

Omdat de garantie voor elk product verschilt, is het onmogelijk om hier de garantietermijn voor elk product weer te geven. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over de garantie van uw vloerkleed.

Extra garantie op vlekken

Waar geleefd wordt, wordt ook wel eens gemorst. Een vlek op een vloerkleed is dus snel gemaakt. Tapeso heeft hier een oplossing voor: Protexx. We bieden verschillende beschermingspakketten aan om uw vloerkleed in optimale staat te houden.
Beschermingsset Protexx basis: deze textielbeschermer zorgt ervoor dat uw vloerkleed optimaal is beschermd tegen substanties op basis van water, olie, of vet. Na het insprayen is het kleed vlekwerend en waterafstotend.
Beschermingsset Protexx met 3 jaar garantie: deze textielbeschermer zorgt ervoor dat uw vloerkleed optimaal is beschermd tegen vlekken op basis van water, olie, of vet. Na het insprayen is het kleed vlekwerend en waterafstotend. Uw kleed blijft gegarandeerd 3 jaar vlekvrij. Mocht er in deze periode toch een vlek in uw kleed komen, dan wordt dit gratis hersteld.

Beschermingsset Protexx met 5 jaar garantie: deze textielbeschermer zorgt ervoor dat uw vloerkleed optimaal is beschermd tegen vlekken op basis van water, olie, of vet. Na het insprayen is het kleed vlekwerend en waterafstotend. Uw kleed blijft gegarandeerd 5 jaar vlekvrij. Mocht er in deze periode toch een vlek in uw kleed komen, dan wordt dit gratis hersteld.

De beschermingslaag is eenvoudig zelf thuis aan te brengen. Protexx service is alleen aan te schaffen bij aankoop van uw nieuwe vloerkleed.