Extra garantie op vlekken

Waar geleefd wordt, wordt ook wel eens gemorst. Een vlek op een vloerkleed is dus snel gemaakt. Tapeso heeft hier een oplossing voor: Protexx. We bieden verschillende beschermingspakketten aan om uw vloerkleed in optimale staat te houden.
Beschermingsset Protexx basis: deze textielbeschermer zorgt ervoor dat uw vloerkleed optimaal is beschermd tegen substanties op basis van water, olie, of vet. Na het insprayen is het kleed vlekwerend en waterafstotend.
Beschermingsset Protexx met 3 jaar garantie: deze textielbeschermer zorgt ervoor dat uw vloerkleed optimaal is beschermd tegen vlekken op basis van water, olie, of vet. Na het insprayen is het kleed vlekwerend en waterafstotend. Uw kleed blijft gegarandeerd 3 jaar vlekvrij. Mocht er in deze periode toch een vlek in uw kleed komen, dan wordt dit gratis hersteld.

Beschermingsset Protexx met 5 jaar garantie: deze textielbeschermer zorgt ervoor dat uw vloerkleed optimaal is beschermd tegen vlekken op basis van water, olie, of vet. Na het insprayen is het kleed vlekwerend en waterafstotend. Uw kleed blijft gegarandeerd 5 jaar vlekvrij. Mocht er in deze periode toch een vlek in uw kleed komen, dan wordt dit gratis hersteld.

De beschermingslaag is eenvoudig zelf thuis aan te brengen. Protexx service is alleen aan te schaffen bij aankoop van uw nieuwe vloerkleed.