Hoe kies ik de juiste kleur?

Blauw, groen, rood, geel… wat moet ik nou? Wees gerust! Met deze interieurtips wordt de keuze zeker duidelijk. We houden rekening met de omgeving waar je het kleed plaatst, de sfeer die het kleed behoort uit te dragen en zelfs de psychologie achter de kleuren.

Waar moet ik als eerste op letten?

Bij het kiezen van een kleed is het van groot belang om te beginnen bij de omgeving waarin het geplaatst wordt. Let voornamelijk op de woonstijl, hoofdkleur(en) en aanvullende kleuren:

De woonstijl

bepaalt welk ‘type vloerkleed’ jouw keuze heeft, bij een Scandinavische woonstijl zou je bijvoorbeeld eerder kiezen voor een ‘shaggy vloerkleed’ en bij een industriële look zou een vintage kleed zeer goed staan. Mocht je twijfels hebben over welke stijl vloerkleed past in jouw interieur neem dan contact op met ons vriendelijke serviceteam.

De hoofdkleur

betekent simpelweg de kleur die als eerste opvalt of de kleur die het meest aanwezig is binnen jouw interieur. Hiermee zet je de toon voor de rest van het interieur. In sommige gevallen zijn er meerdere kleurtinten die onmiskenbaar aanwezig zijn.

Aanvullende kleuren

zijn aanwezig als een detail van de inrichting. Het zijn kleuren die de hoofdkleur complimenteren of juist zorgen voor een contrast.

kleur

bfbladl;bl;adfbl;a
badbad;lfba;'d
fblfba;lfbl

Zorgvuldig geselecteerd om uw inrichting te verrijken

Sorry, no product selected for this post.